Spirituális Választerápia  
     

 

 

A tudatalattink olyan, mint egy számítógép, amely eltárolja és futtatja a negatív életprogramokat, amelyek megzavarják az embert abban, hogy a legmagasabb lehetőségeit elérve élhesse életét.
Ezek a programok felbukkanhatnak bármilyen egészségügyi problémaként, függőségként, rokonsági-kapcsolati konfliktusként vagy számtalan más formában.

A Spirituális Választerápia segítségével az izomválaszainkat használjuk, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk belső vezettetésünkkel.
Egy ingát használunk a mozgások jelzőjeként, ahogy kommunikálunk a Felső Énnel egy különleges táblázatrendszert használva, mellyel azonosítani tudjuk a feljövő programokat és energiákat.

A módszer közvetlenül a tudatalatti elmével dolgozik, hogy megtalálja és eltávolítsa ezeket a negatív programokat, felszabadítva az egyént az egészség, a bőség és a boldogság blokkjaitól.
Megvizsgálja még az előző életek energiáit és a negatív lélekprogramozást, mivel nagyon sok jelen életbeli problémánk kiváltó oka előző életünkből származik.

A Spirituális Választerápia ezen problémák azonosítása, tudatos szintre való emelése, majd azok kitisztítása által működik. A vizsgálat során kitisztítunk minden diszharmonikus energiát és programot múltban, a jelenben és a jövőben.
Segít abban is, hogy újraprogramozzuk az elmét pozitív eszmékkel, gondolatokkal és mintákkal.

***

 
  SVT bővebben  
     
 

AMI KIMARADT AZ ELSŐ OLDALRÓL (vagy: MI EZ AZ EGÉSZ?)

MINDENT és MINDENKIT áthat és egyben körülvesz egy csúcs szuperintelligencia, ezt nevezhetjük Istennek is.
SVT közben ezzel dolgozunk a Felső Énünk segítségével.

Mi mindannyian érzelmekből, gondolatokból, pozitív és negatív energiákból állunk.
Mindennek van rezgése, nekünk is.
Amikor a rezgésünk megszilárdul, akkor lesz fizikai testünk.
Kívül emberburok, belül érzelmek, gondolatok, pozitív és negatív energiák összessége vagyunk.
Csak lett kezünk, lábunk, szánk,….. hogy tapasztalhassunk.

Azért születtünk, hogy ebben a keverékben, -  amely mindenkiben más arányban van, -  minden egyes megtestesüléskor egyre több legyen benne a pozitív érzés, pozitív gondolat és pozitív energia.
A bennünk lévő negatívak alakuljanak át pozitívvá.

Van aki már tudja, van aki még nem, hogy vannak előző életeink.
Miért mondom, hogy vannak?
Van aki látja.
Aki nem, az pedig a szívével gondolkodjon el, ne az elméjével és úgy adjon saját magának rá választ a következőkre:
Annak van-e értelme, hogy megszületünk, felnövünk, eszünk, iszunk, alszunk és meghalunk, a házunkat az utódaink öröklik és ennyi volt az élet.
Vagy pedig annak van értelme, hogy minden egyes életünkben úgy élünk, hogy minnél több pozitív tulajdonságunk van, pozitív cselekedeteink amelyek jó érzéssel töltenek el bennünket, olyan dolgokat csinálunk és mondunk egyre inkább, amelyek lelkesítenek és örömmel töltenek el. Ilyenkor a lelkünk csiszolódik és gyűjti az összes pozitív dolgot és minden egyes megtestesüléskor egyre jobbak vagyunk, egyre minőségibb életet élünk és egyre  jobban harmóniát érzünk és boldogabbak vagyunk.
Vagyis az összes életünk pozitív tulajdonságai, energiái összegyűjtődnek és egyre jobban érezzük magunkat.

A lelkünk halhatatlan, csak a burkot kellett levetni.
A lelkünk most is feladatokkal jött és örül, ha erre rájövünk.
Most is fejlődni akar.
Csak jót akar nekünk, mi pedig sokszor ellenállunk ennek.
Csak az ellenállás fáj.

Amikor legeslegelőször megszülettünk, még teljesen tiszták voltunk.
Aztán mondjuk csúnyán néztünk valakire mert megharagudtunk rá.
Ekkor követtük el az első sértést más irányába, ami úgy rögzült a mi tudatalattinkban (nem az övében !!! ), hogy valakit megbántottunk és ezt helyre kell hozni. Addig, amíg nem hozom helyre,  bennem marad ez a szituáció és a HARAG ÉRZÉSE.

(Ez egy univerzális törvény.)


Így kezdtük el gyűjtögetni a mi kis „zsákunkat”, ami érzések keveréke. Tehát már tettünk bele egy kis haragot.
Ez a szituáció annyiszor fog még attól kezdve előbukkanni rengeteg életen át, amíg egyszer ugyanarra a  valakire (csak más álruhában már)  vagy ugyanabban a helyzetben!!!  akárkire mosolyogni nem fogunk és a harag érzése helyett a BARÁTSÁGOSSÁG ÉRZÉSE jön elő belőlünk. (vagy mondhatnám a kedvesség, vagy a segítőkészség vagy a szeretet érzése, sorolhatnám, a lényeg az, hogy pozitív legyen az a tulajdonság).
Ahányszor előjön és mi ahányszor a harag érzésével válaszolunk, annyiszor rakunk még a zsákunkba a haragból.

És csak rajtunk múlik, hogy mikor válaszolunk pozitívan, azaz az összes haragot  - ezzel a szituációval kapcsolatban - átváltoztatjuk azzal az egy döntésünkkel a barátságosság érzésévé.

Mivel nagyon sokszor a negatívat választottuk, az rakódott egymásra, így amikor újra felbukkan ugyanaz a kihívás, automatikusan megint negatívan válaszolunk….. és ez így megy tovább……(mint a mókuskerék).

Ebből az automatizmusból tud kisegíteni mindenkit a Spirituális Választerápia.
Vagyis minnél több ember találkozik a Spirituális Választerápia módszerével, annál több ember tud szabadon élni, azaz jól választani és nem az eddig megszokott, berögzült módokon reagálni az élet eseményeire.

Mindazok, akik ezzel a csodálatos módszerrel kapcsolatba kerültek és kerülnek, harmoniát tapasztalnak magukban és maguk körül és egyre jobbá válik az életük minden téren.
Nevezzük röviden svt-nek.
Az svt-vel számos ember léphet rá fizikai, mentális, érzelmi és szellemi öngyógyításának útjára.
Nagyon magas arányban ért el eddig sikereket, mind Amerikában, mind Európában, néhány éve már Magyarországon is, és rengeteg embernek jelentős pozitív változásokat indítottak el  az életében.

2oo7. tavaszán - az Édesvíz kiadó gondozásában - jelent meg "A Szabadság ösvénye" c. könyv.
A Spirituális Választerápia kidolgozójának – Robert E. Detzler - egyik könyve, mely betekintést nyújt a módszer filozófiájába.
Ajánlom szeretettel mindenkinek!

***