Látomás és Küldetés

 
     

 

 

A látomásunk a Béke és Egységesség Egyetemes Tudatosságának támogatása és előrelendítése, minden ezt óhajtó személyiség képessé tétele által arra, hogy tudatában legyenek a Szellemmel (Istennel) való belső kapcsolatuknak, valamint, hogy  hogyan használják ezt a kapcsolatot spirituális, érzelmi és fizikai gyógyításra önmaguk és a közösség számára és hogy dicsőítsék az élet összes formáját.

Küldetésünk az, hogy:

  • Engedjük a Szellemmel (Felső Énnel) felépült belső kapcsolat vezetését a gyógyulásunkban, tanulásunkban, személyes növekedésünkben és a közösségeken túlmutatva
  •  Alkalmakat teremtsünk másoknak a hitüktől függetlenül, hogy megtanulhassák és gyakorolhassák a belső Spirituális, Szellemi vezettetést.
  • Elősegítjük a fizikai, mentális, érzelmi és szellemi gyógyulást oktatási-tanfolyami segédkezésen, fejlesztő találkozókon, folyóiraton, weboldalon, csoportos eszmecseréken és tanácsadásokon (kezeléseken) világszerte olyan módszerek használatával, mint a Spirituális Választerápia és a Spirituális Újjáépítés.
  • Megteremtsünk egy közösséget, amely támogatja a Szellem által vezetett egyének felvilágosulását.
  • Folyamatosan keressük annak a módját, hogyan szolgálhatjuk a Szellemet és az emberiséget gyógyítási tevékenységeken keresztül, minden egyes élet jobbá tételéért mindenhol.

  ***