Etikai szabályok

 
     

 

 

Mint a Spirituális Választerápia alkalmazója megtanultam elősegíteni az energia tisztulását és fejleszteni az öngyógyítást a Szellemi Forrással való együttműködés által, felhasználva a Spirituális Választerápiát (SVT) és a Spirituális Újjáépítést.
Az SVT és a Spirituális Újjáépítés energatikai gyógyító eszközök, melyhez szorosan hozzákapcsolódik a Szellem (Isten vagy ahogyan nevezzük), önmagunk és mások szeretete AZZAL A SZÁNDÉKKAL, HOGY AKTIVÁLJUK A GYÓGYÍTÓ ERŐT, AMELY MINDEN EMBERBEN MEGTALÁLHATÓ.
A Felső Én vezettetése alatt azonosítom a blokkokat a lélek feljegyzéseiben és segédkezek a diszharmónikus energia programok eltávolításában, amelyek blokkolják a kliens nagyobb mértékű gyógyulását és azon dolgozok, hogy támogassam az egyén fizikai, mentális vagy érzelmi öngyógyulását.

 

Mások öngyógyításának elősegítésében és támogatásában a Spirituális Választerápia alkalmazójaként a következő etikai szabályokat  követem minden klienssel kapcsolatban:

  • Megtisztelem a kliensek szellemiségét azáltal, hogy nem bírálom, kritizálom vallásukat, spirituális vagy politikai nézőpontjukat azáltal, hogy tiszteletben tartom az összes egyént tekintet nélkül a társadalmi-gazdasági helyzetre, életkorra, nemre stb. való hovatartozásra.
  • Elősegítem bármely kliens spirituális jólétét azáltal, hogy támogatom saját gyógyulási folyamatát és segítek neki, hogy megtanuljanak jobb választásokat hozni az életükben.
  • Azt tanítom, amit tudok, megtapasztaltam és működik egy szerető helyről, miközben segédkezek a harmónia megteremtésében a kliensem életében.
  • Felismerem a méltóságát és értékét minden egyes kliensnek és fenntartok egy professzionális modort, becsületességet, hozzáértést és megbízhatóságot felmutatva.  Mint SVT-alkalmazó tudatában vagyok befolyásomnak és távol tartom magam a kliensek bizalmának és sebezhetőségének kihasználásától.
  • Türelemmel, érzékenységgel, érdeklődéssel és tisztasággal kezelem a klienseket.
  • Kedves és tiszteletteljes leszek a kliensekkel, az ő élettapasztalataikkal, jogaikkal és képességeikkel.
  • A kliensek jóléte és ami a legfőbb javukat szolgálja, elsődleges fontossággal bír.
  • Teljességgel és felelősséggel gyakorlom az SVT-t és a Spirituális Újjáépítést. Tisztességes leszek és szavahihető abban amit mondok és teszek. Felelős vagyok mindenért amit mondok, leírok vagy teszek.
  • Bizalmasan kezelem az összes kliens személyes adatait.
  • Mielőtt elkezdek egy kezelést, a módszert bemutatom és a probléma tisztítási tervét ismertetem a klienssel. Megadok egy becsült időt és ennek költségvonzatát, hogy kiküszöböljem a félreértést és elmondom, hogy a további témák, további személyek vizsgálata vagy további kérdések további időt és költséget jelentenek.

  ***