Tapasztalatok  
     
  A teljesség igénye nélkül írok néhány példát a gyakorlatomból:

 

 • bármilyen fájdalom okának a megtalálása és meggyógyítása (minden esetben kiderül, hogy miért volt a fájdalom, milyen diszharmonikus energia okozta és mikor keletkezett...)
 • ha valaki élete céltalan, meg lehet találni az okát és segíteni, hogy találja meg a neki legmegfelelőbb célt, ami boldoggá teszi
 • bármilyen lelki betegség pl. depresszió gyökérokának megtalálása és meggyógyítása
 • nem talál valaki párt magának, mi az oka, és képessé tétele, hogy megtalálhassa azt amilyen számára a legmegfelelőbb
 • bármilyen negatív tulajdonságon szeretne valaki javítani, akkor megkeresni az okát,  hogy mikor alakult ki nála és pozitívvá alakítjuk
 • valaki szeretne bölcsebb lenni az életében, mi az oka, ami őt eddig gátolta hogy ezt elérhesse
 • valaki szeretné, hogy a tisztánérzése lehető legnagyobb mértékben kifejlődjön, mi az oka ami őt eddig gátolta
 • milyen blokkok alakultak ki az anyánkkal és az apánkkal kapcsolatban, ezek kitisztítása és a teljes harmónia létrehozása (hiszen bennünk is megvan az anya és az apa archetípusa és annak is teljes összhangban kell lennie)
 • miért nem tud a gyerek olvasni, mi a blokkja és képessé tétele az olvasásra
 • miért szorong a gyerek, mi okozza, ennek kitisztítása és meggyógyítása
 • érezze magát jól az óvodában, iskolában, tudjon beilleszkedni, barátokra lelni, tudjon felszabadult lenni
 • munkahelyen mindenki a legfőbb jó szerint, egymást segítve és egymást megbecsülve dolgozzanak, legnagyobb harmóniában
 • sikeres legyen egy cég
 • házaspár közötti diszharmónikus energiák megszüntetése és a kapcsolat harmonizálása (ez lehet munkahelyen, iskolában, óvodában, stb.)
 • rokonok közötti nézeteltérés, meg nem értés, harag stb. megszüntetése, a kapcsolat harmonizálása
 • bármelyik rokonunkkal, családtagunkkal  való negatív beazonosulásunk gyökér okának megtalálása és megszüntetése
 • ha döntési helyzetben van valaki, miért nem lát rá a megoldásra
 • életcélunk megtalálása...

Bármilyen dologban lehet pozitívan segíteni.

***

 
 

Élmények

 
     

 

 

Legelső személy egy hölgy volt, akinek az orvos azt mondta, hogy a füle mögötti rész be van tokosodva és lehet, hogy meg kell műteni. Svt terápiában részesült,  egy hét múlva  ment ultrahangra. Ekkor a hölgy elmondása szerint azt mondta az orvos, hogy asszonyom, itt valami csoda történt, nincs már ott semmi,minden rendben van.

***

Ugyanennek a hölgynek volt egy kedvenc cicája. Ez a cica megbetegedett, elvitte állatorvoshoz, ahol azt mondták, hogy olyan betegsége van, amelyben 95%-ban már nem tudnak segíteni. A cicával is dolgoztunk, minek az lett az eredménye, hogy a cica pár nap múlva  teljesen meggyógyult.

***

Egy hölgy arról panaszkodott, hogy nem mer fodrászhoz menni, mert nagyon hullik a haja. Ugyannek  a hölgynek még problémája volt azzal, hogy nem talált olyan férfit,  aki  ideális lett volna  párkapcsolatra.Svt kezelésen vett részt a hajhullással  és a párkapcsolattal kapcsolatban is. Néhány hét után a haja ugyanolyan dús lett, mint volt (ezt a fodrásza mondta, miután végre megint elmert hozzá menni), és „véletlenül” egy kis idő elteltével egy olyan fiú szólította meg őt, akivel azóta is nagy boldogságban van.

***
Voltak kezelt személyek, akiknek  hátfájásai voltak. Egy órás kezelésre volt szükségük, teljesen elmúlt a hátfájásuk.

***

Hölgy arról panaszkodott, hogy nem tudja eldönteni, hogy elváljon-e vagy pedig maradjon a férjével, mitől lenne boldogabb.
Miután kitisztítottuk azokat a blokkokat, amelyek gátolták, hogy a számára legmegfelelőbb döntést tudja meghozni, úgy döntött, hogy a férjével marad.
Ezután a férjével való kapcsolatán levő diszharmonikus energiákat tisztítottuk ki, hogy a kapcsolatuk boldog és harmonikus legyen. Még egyszer dolgoznunk kellett volna, amikor azt mondta ez a hölgy, hogy most kicsit várjunk, mert most meg olyan jó lett minden, hogy nem tudja felfogni….

***

Hölgy nőgyógyászhoz ment először életében és annyira stresszelte magát, hogy ezután nem mert sem pisilni, sem semmi mást. Tisztítás után nem sokkal mindkettő sikerült még aznap.

***

Egy fiatal egyetemista lányt skizofrénnek neveztek az orvosok. Időnként depressziós is volt, ő jelentkezett be, hogy tudnék-e segíteni neki.
Két kezelésen vett részt, egyik alkalommal személyesen, másikat – mivel messze lakott – távban kapta. Azóta is teljesen jól van, nagyon boldog, és ami még nagyon jó dolog, hogy kiderült, hogy nem skizofrén, csak ajtók voltak nyitva, amit becsuktunk, és a tudatossága fejlettebb az átlagnál, ettől voltak az átlagtól eltérő élményei és ugyanolyan egészséges, mint bárki más.

***

Hölgynél rákot diagnosztizáltak. Műtötték, azonban a vizsgálatok nem voltak jók. Eztuán kemoterápiát és egyéb ilyenkor szokásos kezeléseket kapott. Véreredményei sem voltak jók, ezért időnként infúzióra berendelték a kórházba. Kérte, hogy segítsek abban, hogy amikor kapja az infúziót, a gyomra nem bírja és nagyon rosszul érzi magát.
Amikor ezt kérte, minden alkalommal teljesen jól „viselte” a beavatkozásokat és nem volt semmi panasza. Aztán kérte az svt alkalmazását a rákból való meggyógyuláshoz is.
Néhány svt-kezelést kapott, minek az lett az eredménye, hogy ct-vel és mindenféle ilyenkor szokásos vizsgálattal  kimutatták, hogy teljesen meggyógyult.
Azóta is teljesen jól van, természetesen pozitív irányba változott a magatartása saját magával kapcsolatban és a környezetével.

***

Férfi nem találta megfelelő társát. Azt mondta, hogy szerinte nem létezik, hogy rátaláljon valakire, aki neki mindenben megfelel. Ő távgyógyítást kapott, mert messze lakott, bár a beszélgetés miatt jobb a személyes találkozás.
Itt több hét telt el, miután valaki „véletlenül” egy lányt ajánlott neki, aki segítene a munkájában. Azóta két év is eltelt és azóta is együtt vannak harmoniában, családalapításra készülnek.

***

Férfi arról panaszkodott, hogy a munkahelyén nagy átszervezések és elbocsátások várhatóak. Dolgoztunk az ügyön, hogy mindenki legfőbb java szerint alakuljon és nem szeretné megtapasztalni azt, hogy elbocsássák, ha el kell mennie, önszántából menjen el és találjon egy ennél még megfelelőbb munkát. A cégtől végül egy embert  küldtek el, őt is csak azért, mert nyugdíjba került, mert elérte a nyugdíjkorhatárt.

***

Hölgy övsömör problémával  jött, és körmei letöredeztek, nem akartak kinőni. Amikor érkezett napok óta tartó fejfájása is volt.
 Svt munka közben a fejfájása teljesen elmúlt, később arról számolt be, hogy a körmei végre újra kinőttek.

***

Egy hölggyel azon dolgoztunk, hogy a kozmetikába többen jöjjenek szépülni.
Tisztítás után arról számolt be, hogy megnövekedtek az ügyfelei.

***

Önkormányzattal való építési engedély ügyében voltak akadályok az egyik személynél. Több évig tartó huzavona után svt-módszerrel letisztítottuk az akadályokat és kértük, hogy mindenki legfőbb java szerint alakuljanak a dolgok. Néhány hete végre megkapta az építési engedélyt.

***

Kisgyerekeknél a kötelező oltások káros maradványait szoktuk svt-vel kitisztítani.

***

Anyuka jelentkezett be tisztításra a kisfia asztmájával kapcsolatban. A kisfiát nem hozta magával, távban gyógyítottuk. Még dolgoznunk kell egyszer, azonban érdekes dolog történt. Ez a kisfiú látja az angyalokat és a vezetőit. Anyukája előzőleg nem mondta meg neki, hogy vele fogunk dolgozni az asztmájával kapcsolatban. Aznap az anyuka kérdezte a kisfiát. „Nem történt ma valami az asztmáddal?” Kisfiú: „De.”
„És mi történt?” A kisfiú mutatott egy nagy távot, majd egy kisebbet. „Ekkora volt. És ma ekkora lett”.

***

Kisfiú kórházba került asztmával. Az orvosok a vizsgálatok alapján arra jutottak,  hogy esetleg műteni is kellene. Távgyógyításban svt kezelést kapott. Nemsokára a kórházban úgy döntöttek, hogy jól van a kisfiú és haza mehet,  nem kell műteni. Azóta is jól van a kisfiú és nem voltak asztmás tünetei.

***

Szülés után depressziós lett egy anyuka. Svt kezelés után teljesen jól érezte magát, elkezdett tornázni, visszakapta az életkedvét és a munkahelyére is jól be tudott illeszkedni. Mára már azt is elfelejtette, hogy valaha is depressziós volt.

***

Egyik hölgy elvesztette a már felnőtt korú lányát. Nagyon nehezen viselte, ezért svt-ben részesült. Néhány hét alatt teljesen rendbe jött lelkileg. Teljesen fel tudta dolgozni az eseményeket, erősnek érezte magát. Új elfoglaltságokat talált magának, amivel jól érzi magát.

***